Torsdag 19/2:D

Hej!
Idag har jag varit i skolan! Det var inte så kul men jaja man måste ju gå i skolan. Efter skolan gick jag hem med Linus & Emilia och det var kul för vi pratade och så... När jag kom hem så satt jag och läste ett tag ur Klass 7B! Den är asbraa och den handlar om 2 bästisar som heter Kalle och Paulina och Paulina är kär i Kalle men Kalle är inte kär i Paulina. Dom ska börja i 7an så då besöker dom  den nya skolan och klassen en dag. Kalle blir kär i en tjej som ska börja i deras nya klass som heter Tessan. Alla i klassen fick intervjuva varandra för att lära känna alla och då fick Paulina jobba me Tessan. Tessan sa dumma saker och sånt till Paulina så då gillar inte Paulina Tessan  .En dag när Paulina och Kalle är och badar så kommer Tessan och Rozanna (Tessans bästis) och vill vara med dom och då säger Kalle att dom får det fast han inte ens har frågat Paulina. Då går Paulina hem utan att Kalle märker det och så blir dom ovänner och Tessan blir ihop med Kalle och blablablablabla.... ;D Hehehe  
Senare gick jag på stan men min mamma och min syster för jag skulle handla men jag hitta inget:'''(
Sen for vi och åt på Waldorf MUMZ!
Det var jätteeeegott!
Jag åt friterad kyckling med sötsursås!
Nu så har jag inget mer att skriva...
Hejdå
<3

Skoldiscot!

Hej igen jag årka inte skriva igår för jag bara slappa och orka inte göra nått men nu så kan jag skriva lite om skoldiscot som vår klass ordnat för alla skoler i Luleå från 4 till 6. det var ganska kul faktiskt man dansade och blev jagad av en väldigt konstig kille...USCH! Man hade inte så mkt att göra  men ändå så var det kul.

Nya bloggaren Louise!

Heeej! Jag har just börjat blogga för att alla mina kompisar bloggar och då tänkte jag att jag ochkså kunde det. Min blogg är väldigt ful just nu men jag ska fixa den så lugn heheh. Idag (torsdag) har jag varit i skolan och där har vi jobbat me storyline om Norrbotten och då  gör men en gubbe som man är och sen arbetar man  med Norrbotten jaa ni fattar :D. Sen har vi tränat streetdance på rasten det är kul. Vi tränar till Vårshowen.  Efter skolan så följde Maria & Tilde mig hem och som vanligt gick vi hem med Linus hihi. Vi hade jättekul för vi hittade filmer på när vi var som och fjanta oss framför kameran och sen hände en rolig sak men det behöver jag inte berätta i min blogg precis men det kanske jag skriver senare... Sen duscha jag och chatta på MSN och då blev Felix i min klass sur på mig för att jag inte ville säga vem jag hade som 1 2 3 i kärlek jag menar han behöver ju itne veta vem jag tycker om nu vet jag itne vad jag ska skriva ha en trevligt fortsatt vecka hejdå!

PS: *****<333333333 DS
 

RSS 2.0